Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 3 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
29.01.2018
Dovolená
  5.2. - 9.2. máme DOVOLENOU V tomto týdnu budou objednávky přijímány, ale nebudou odesílány. Všechny ojednávky budou odeslány v nejbližším možném... číst celé
27.11.2017
Kreativní Plzeň
  Již v pátek se na Vás těšíme v Plzni, v hale TJ lokomotiva. V pátek můžete dorazit od 12:00 do 19:00 a v sobotu od 9:00 do 18:00. Vstupné za lidovýc... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Jak to tu teď vypadá?
06.04.2020
Jak to tu teď vypadá?
Jak teď vlastně funguju? Jak pracuju v nouzovém režimu? A kdy dostanete svojí objednávku? číst celé
Jak se dá potáhnout knoflík?
16.04.2019
Jak se dá potáhnout knoflík?
Jak se vlastně vyrábí potahované knoflíky? Kolik způsobů potažení existuje? Jak správně potáhnout knoflík? O tom všem Vám dneska něco málo povím. číst celé
Kreativní Dubeč - jaro 2019
28.03.2019
Kreativní Dubeč - jaro 2019
I letos na jaře se uvidíme v Dubči! číst celé
Zobrazit všechny články

         

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas Ing. Martině Koucké, se sídlem Říční 1222, Řevnice 252 30,  IČ 75287234 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu či telefonicky.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jak to tu teď vypadá?
06.04.2020
Jak to tu teď vypadá?
Jak teď vlastně funguju? Jak pracuju v nouzovém režimu? A kdy dostanete svojí objednávku? číst celé
Jak se dá potáhnout knoflík?
16.04.2019
Jak se dá potáhnout knoflík?
Jak se vlastně vyrábí potahované knoflíky? Kolik způsobů potažení existuje? Jak správně potáhnout knoflík? O tom všem Vám dneska něco málo povím. číst celé
Kreativní Dubeč - jaro 2019
28.03.2019
Kreativní Dubeč - jaro 2019
I letos na jaře se uvidíme v Dubči! číst celé
Manifest handmade tvůrce aneb desatero milého zákazníka
18.03.2019
Manifest handmade tvůrce aneb desatero milého zákazníka
 Pokud něco vyrábíte a následně prodáváte, nejspíš přicházíte do styku se zákazníky. A to zejména, pokud svoje věci prodáváte na trzích, výstavách neb... číst celé

  • Něco málo o mně
  • Kontakty
  • Obchodní podmínky
  • Ochrana soukromí
  • Blog
  • Fotogalerie
Plaťte jednoduše

ThePay – Platba24, MojePlatba, eKonto, mPeníze, MONETA, ČSOB, Fio Banka, Equa Bank, superCASH, Sberbank, QR platba, Bitcoin

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.